Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Study: Ford Fiesta S

Study: Ford Fiesta S

De Fiesta S verlangt naar meer

20.05.2008

Nog voor de introductie van de nieuwe Fiesta aan het einde van de zomer van 2008 heeft Ford op de autoshow in Peking een voorproefje gegeven van een sportieve ST-variant van deze kleine wagen.

Met geaccentueerde koplampen, gewijzigde mistlampen en een sportievere voorbumper kijkt de vijfdeurs Fiesta S ons agressief in de ogen. Typisch voor sportmodellen: de honingraat grille en de aluminiumafwerking.

Study Ford Fiesta SAan de achterzijde treffen we een sierlijke dakspoiler aan, die niet zo zeer voor neerwaartse kracht dient, maar eerder bij de look hoort. Over algemeen is de Fiesta meer schijn dan realiteit. Aan het motorenaanbod bijvoorbeeld wordt voorlopig niets veranderd. De vier benzinemotoren gaan van 60 pk tot 115 pk; daarnaast komt er een diesel die 90 pk sterk is.

Meer dan 150 pk?

Aan de mogelijke sportversie moet nog een en ander worden bijgewerkt. Tenslotte is de huidige Fiesta ST-generatie ook al voorzien van een 150 pk sterke viercilinder. Meer gedetailleerde informatie heeft Ford voorlopig nog niet vrijgegeven. Ook over een mogelijke termijn voor de lancering van de ST heeft Ford nog met geen woord gerept. En ook over de prijs is er geen nieuws.

Study Ford Fiesta S

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model