Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Special: BMW X5

Special: BMW X5

De Hamann X5

04.05.2007

Special BMW X5Hamann Motorsport is één van de grotere BMW-tuners. De Duitse tuner is er dan ook spoedig bij om een tuningsprogramma voor het nieuwe model te ontwikkelen. Aan de buitenzijde bestaat het pakket uit onder meer een nieuwe voorspoiler die onder de standaard bumper kan worden gemonteerd. Aan de achterzijde is de complete bumper vervangen en op de achterklep is een spoiler gemonteerd. Het aanbod aan lichtmetalen wielen bestaat uit vier verschillende designs. Daarbij is de Edition Race zelfs leverbaar in 23 inch. Wie daarvoor kiest krijgt bovendien banden in de afmeting 315/25 ZR23.

Chiptuning X5

Special BMW X5Het complete motorengamma van de BMW X5 kan door Hamann worden getuned. Voor de 3.0si wist Hamann een motorenwinst van 14 pk en 25 Nm te behalen. Het vermogen van de 3.0d steeg van 235 naar 265 pk en het koppel van 520 naar 600 Nm. Het topmodel - de 4.8i V8 - kreeg er 18 pk bij en komt nu op een totaal van 373 pk.


Interieur

Tot slot kan ook het interieur een extra sportieve tint krijgen. Zaken als aluminium pedalen, speciale vloermatten en lederen bekleding in elke gewenste kleur behoren tot de mogelijkheden. Bovendien kan Hamann het interieur voorzien van een DVD-speler, TV-tuner en PlayStation.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model