Veilig autokopen

Om het veilig kopen en verkopen van auto’s via het internet te bevorderen is het initiatief genomen tot veiligautokopen.nl. Alle beschikbare informatie over internetfraude is overzichtelijk weer gegeven en gericht op zowel particulieren als autobedrijven. Wij raden u aan, de informatie op deze site ter harte te nemen en wensen u daarna veel plezier met uw online (ver)koop!


» Meer

Gratis adverteren als particulier

U wilt uw auto zelf verkopen? De online automarktplaats van AutoScout24 biedt u de beste kansen! Maandelijks bezoeken 1,5 miljoen geïnteresseerde autokopers onze site. Allemaal potentiële kopers voor uw auto. Met een continu vernieuwend aanbod en meer dan 175.000 auto’s online zijn we één van de grootste automarktplaatsen van Nederland.

15 Foto's.

U verkoopt uw auto sneller wanneer u kunt laten zien wat hij waard is. Daarom kunt u maar liefst 15 foto’s toevoegen aan uw advertentie. Profiteer nu, klik hieronder op “Kosteloos adverteren!” en ga direct aan de slag.Hoe werkt het?

U maakt uw advertentie snel en eenvoudig.

 1. Klik in het menu op "Verkopen" en volg de aanwijzingen op het scherm. U maakt eerst de advertentie, daarna registreert u zich.
 2. U bent al geregistreerd bij AutoScout24? "Login" met uw gebruikersnaam en wachtwoord. Klik vervolgens op “Advertentie maken”.

Natuurlijk kunt u zich ook eerst registreren en daarna uw advertentie maken. Bewaar uw gebruikersnaam en wachtwoord goed voor gebruik in de toekomst. In de “Mijn AutoScout24" omgeving kunt u uw advertentie aanpassen, een andere auto aanbieden of een zoekopdracht opslaan.

Advertentie richtlijnen
Voor een vlotte en goede verkoop van uw auto of motor, dient u een aantal advertentie richtlijnen te volgen:

 1. E-mailadres
  Het e-mailadres dat u opgeeft dient een bestaand e-mailadres te zijn. Via het contactformulier kunnen potentiële kopers contact met u opnemen, zonder dat uw e-mailadres wordt getoond.
 2. Foto(’s)
  Uiteraard dienen de foto(’s) in overeenstemming te zijn met de door u aangeboden auto of motor. U kunt maar liefst 15 foto’s plaatsen. De foto’s dienen het formaat JPEG (*.jpeg) of bitmap (*.bmp) te hebben.
 3. Aantal advertenties
  U kunt maximaal één gratis advertentie plaatsen.

Voor de verwerking van uw persoonsgegevens en het gebruik van www.autoscout24.nl verwijzen wij verder naar de Privacy Statement en de Disclaimer.

Uw voordelen:

Snelstart uw advertentie.

Het is handig als u de volgende informatie bij de hand heeft:

 • E-mailadres (registratie)
 • Km-stand
 • Verkooprijs
 • Foto's en eventueel
 • Kentekenpapieren

1,8 Miljoen occasions.

1,8 Miljoen kansen om een geschikte occasion te vinden. Mis die kans niet!

» Zoeken

Informatie autobedrijven.

AutoScout24 biedt auto- en motorbedrijven aan om een proefrit te maken.
Ervaar hoe AutoScout24 u kan helpen bij de verkoop van uw occasions.

» Maak de Proefrit