Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Wimmer Mercedes-AMG C 63 S

Nieuws: Wimmer Mercedes-AMG C 63 S

Mercedes-AMG C 63 S met 640 pk

29.09.2015

'Geheime reserves', zo noemt tuner Wimmer Rennsporttechnik de mogelijkheden die autofabrikanten je bieden om nog meer vermogen uit je auto te halen door simpelweg het motormanagement aan te passen. De tuner dook in deze geheime afdeling met de Mercedes-AMG C 63 AMG S.

Al meer dan 20 jaar is Wimmer actief met chiptuning en handgemaakte uitlaatsystemen. De naam is voor niet iedereen even bekend, maar de resultaten spreken tot de verbeelding. De al niet ondergemotoriseerde Mercedes-AMG C 63 S (510 pk) werd zowel met de computer alsook met een nieuw uitlaatsysteem dusdanig gekieteld dat de tuner er 640 pk uit wist te halen.

Puntjes op de i
Over prestatieverbetering spreekt Wimmer niet. Wel laten ze nog weten speciale dempers van KW te monteren, 19 inch wielen met high-performance banden te leveren en dat er dankzij het handgemaakte uitlaatsysteem een nog sportiever geluid ten gehore wordt gebracht.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model