Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Foto's: Nieuws Vorsteiner M3 GTS3

Nieuws: Vorsteiner M3 GTS3

Vorsteiner pleziert ons met hun M3 GTS3

20.08.2009

Vorsteiner heeft niet vaak iets nieuws te melden, maar als ze een boodschap hebben dan is het ook meteen helemaal top. De Amerikanen presenteren hun GTS3-lijn voor de BMW M3, zowel voor de Coupé als de Sedan.

We vallen maar meteen met de deur in huis. De BMW M3 met Vorsteiner GTS3-stylingpakket is om op te eten, zo appetijtelijk ziet de auto eruit. Gehuld in een maagdelijk witte lak - de huiskleuren van de tuner - en rustend op prachtige motorsportwielen druipt de sportiviteit van de M3 af. Heerlijk!

M3 Coupé
BMW M3Het GTS3-pakket is zowel voor de M3 Coupé als de vierdeurs sedan te bestellen. De inhoud van de stylingkit ziet er als volgt uit: een GTS3-voorbumper met extra brede luchtinlaten, kleinere bodemspeling en een geïntegreerde frontsplitter voor maximale aerodynamica. Verder bevat het pakket een aangepast motorkap met toegevoegde ventilatieopeningen voor een optimale motorkoeling. Ook is de powerdome onder handen genomen (alleen Coupé). Alles ten behoeve van de looks, maar ook om de luchtstroom langs de auto en in het motorcompartiment van de M3 te verbeteren. Motortechnisch is er niets veranderd. De GTS3-bodykit is volledig opgetrokken uit kwalitatieve materialen en wordt gemonteerd volgens de hoge kwaliteitsstandaard van Vorsteiner. Beter, in dit geval onderdelen van carbonfiber, kan altijd maar dat brengt natuurlijk wel een hogere prijskaartje met zich mee.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model