Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Vorsteiner BMW X6 M

Nieuws: Vorsteiner BMW X6 M

Vorsteiner fine-tuned BMW X6 M

12.10.2010

In de carrosseriekleur gespoten bumpers geeft een auto meer uitstraling. Alles aflakken is dan soms weer te veel van het goede zoals in het geval van de X6 M. Zodoende gaf Vorsteiner de BMW wat kleur waardoor de agressieve accenten wat beter tot hun recht komen.

De BMW X6 M staat voor explosieve kracht. Niet alleen aangaande de machtige 555 pk sterke V8 Twin-Turbo, ook wat betreft zijn uitspattingen naar de buitenwereld. Maar de robots in de spuitcabines lijken iets te overdadig zijn afgesteld bij het aflakken van de carrosserie. Door alles in dezelfde carrosseriekleur te spuiten komen zijn lekkere details niet helemaal uit de verf.

Carbon
BMWVorsteiner zag hierin een reden om die panelen te verruilen voor exemplaren van carbon. Zo zijn de voorspoiler, de grille en de diffuser achter uit dit dure materiaal opgetrokken. Als toevoeging heeft Vorsteiner een subtiel achterklepspoilertje van koolstofvezel gemonteerd en rond de achterruitlijsten zijn soortgelijke strips te vinden. Daarnaast zijn er enkele andere zwarte accenten - bijvoorbeeld in de achterlichtunits - aangebracht om de X6 M nog meer ordinair mee te geven. Daar koop je immers een BMW X6 M voor, niet?!

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model