Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Volvo XC90

Nieuws: Volvo XC90

Volvo XC90 wederom bijgeschaafd

09.05.2012

Volvo schaaft opnieuw aan haar succesvolle top-SUV. De XC90 moet dankzij kleine esthetische wijzigingen ook in modeljaar 2013 de strijd met de concurrentie aankunnen.

Wanneer je een succesnummer als de XC90 in je gamma hebt zitten dan zijn grote veranderingen eigenlijk niet nodig. Volvo weet dat maar al te goed en past opnieuw kleine wijzigingen toe om het leven van de XC90, die al meer dan tien jaar geleden debuteerde, verder op te rekken.

Oppervlakkig
Het zijn vooral de zichtbare delen aan de auto waaraan gesleuteld is. De bumpers zijn voortaan standaard meegespoten, de sideskirts kregen een update, de R-design heeft voortaan LED-dagrijverlichting en er werd een nieuw setje lichtmetaal ontworpen. Ook aan de binnenzijde zal alleen de kenner de wijzigingen opmerken. Volvo vond het na het wit maken van de instrumentverlichting en het monteren van een leren riem aan het kofferdeksel namelijk wel welletjes.

Toekomst
Hoewel de XC90 nog altijd succesvol is moet zelfs dit vertrouwde model er een keer aan geloven. In november 2011 bracht Volvo de eerste ontwerpschetsen naar buiten en het geheel nieuwe model wordt in 2014 verwacht.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model