Afdrukken Stuur door via E-mail  
 
Afdrukken Stuur door via E-mail  
Nieuws: Volvo XC90

Nieuws: Volvo XC90

Volvo toont designrichting nieuwe XC90

17.11.2011

Bij Volvo´s designstudio in Californië werkt men volop aan de realisatie van een nieuwe XC90. Het Amerikaanse Car and Driver kreeg in kijkje in de keuken en wist deze vier schetsen te bemachtigen.

Pas in 2014 zal de nieuwe XC90 op de markt komen, dus er is nog even de tijd. Nou ja, de tijd? Er moet ook nog ontwikkeld en getest worden. En dan gaat de tijd heel snel.

Vier schetsen
Gezien de schetsen zijn ze er op de ontwerpafdeling echter nog niet helemaal uit. Op het eerste gezicht lijken de vier schetsen heel veel op elkaar, maar wie beter kijkt ziet vooral qua daklijn en achterzijde aanzienlijke verschillen. Als het op het front aankomt lijken de designers echter al een stuk verder. We zien een nieuw Volvo-gezicht waarmee ook met de Concept You al naar werd gehint.

Succes
Interessant is het zeker. Het gebeurt niet vaak dat een autofabrikant zo een kijkje in de keuken gunt. Volvo is er natuurlijk alles om te doen om zoveel mogelijk input te krijgen om de opvolger van de succesvolle XC90 wederom tot een klapper te maken.

Met dank aan Car and Driver Blog.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model