Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Volvo XC90 R-Design

Nieuws: Volvo XC90 R-Design

Volvo XC90 R-Design te zien tijdens presentatie

16.09.2014

Eind augustus zag de vernieuwde Volvo XC90 het levenslicht. Het nieuwe design viel zeer goed in de smaak, maar voor liefhebbers van sportiviteit is het allemaal misschien net iets te chique. Daarvoor komt er een R-Design pakket. Een eerste glimp kunnen we je inmiddels tonen.

Volvo had de spanning richting deze R-Design liever nog even opgebouwd, maar er is nog weinig geheim te houden in dit digitale tijdperk. Deze foto werd dan ook genomen tijdens een presentatie over de XC90 R-Design en vervolgens zo op internet gezet. Op de foto links zien we Volvo's hoofdontwerper Thomas Ingenlath een presentatie geven en ondertussen hinderlijk in de weg staan voor een echt goede foto.

Wat zien we dan wel?
Ten opzichte van de reguliere XC90 bestaat het R-Design pakket, volgens beproefd recept, uit andere velgen, bredere wielkasten en een in sportief motief uitgevoerde grille. Ook heeft de SUV wat chromen accenten om toch vooral meer sportiviteit uit te stralen.
Het R-Design pakket verwachten wij te zien in Parijs waarna het vrij snel ook leverbaar zal worden op de nieuweling.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model