Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Volvo XC60

Nieuws: Volvo XC60

XC60 R-Design

09.07.2009

Volvo introduceert de R-Design lijn voor de XC60. Deze extra sportieve accessoirelijn is na andere Volvo‘s nu ook beschikbaar voor de kleinste SUV uit het Zweedse gamma.

Net als bij de andere modellen die uitgerust kunnen worden met R-Design accessoires zijn de aanpassingen voornamelijk optisch. Volvo biedt sportieve details voor binnen en buiten.

Chromen accenten
Volvo XC60Het exterieur van de XC60 R-Design is voorzien van diverse chromen accenten, zoals de pakken rondom de mistlampen, luchtinlaat, uitlaten, zijskirts en buitenspiegels. Wat het meest opvallend zijn de 18 inch lichtmetalen wielen die Volvo monteert. Overigens levert het Zweedse merk wielen tot 20 inch. Om het rijden net zo sportief als het uiterlijk te maken schroeft Volvo een sport chassis onder de XC60.

Contrasterende kleurstelling leer
Volvo XC60In het interieur ziet we nieuwe sportstoelen en speciaal leer. De stoelen die in een contrasterende kleurstelling uitgevoerd zijn moeten meer zijdelinkse steun bieden. Een nieuwe instrumentarium, een sportstuur met geperforeerd leer en aluminium pedalen maken het plaatje compleet.

Het R-Design pakket beleeft tijdens de IAA in Frankfurt zijn publieksdebuut.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model