Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Volvo XC60

Nieuws: Volvo XC60

Nieuwe Volvo XC60 toont alvast z'n silhouet

28.02.2017

De Volvo XC60 staat – na 8 jaar trouwe dienst – op het punt vervangen te worden door een gloednieuwe generatie. Middels een aantal teasers proberen de Zweden ons alvast warm te laten lopen.

Met de XC-modellen heeft Volvo goud in handen. Sterker, telkens weten ze van begin tot eind te scoren onder het koperspubliek, hoe lang de levenscyclus ook al aan de gang is. De XC90 deed het, de XC60 evenzo. Natuurlijk neemt de populariteit in de loop der tijd iets af (zo gaat dat nu eenmaal als men hoogte krijgt van een gloednieuwe generatie in de pijplijn), maar relatief bezien verkoopt de al weer 8 jaar oude XC60 nog altijd prima. 'Hoe doen de Zweden dat toch?', vragen menig ander merk zich af. Ook wij.

Kleintje XC90
Onveranderd lekker bezig of niet, aan alles komt een eind. Ook de XC60. Maar een fonkelnieuwe staat achter de coulissen klaar, wachtend om in Genève het podium opgereden te worden. Verwacht overigens geen wereldschokkende veranderingen. Deze teasers verklappen dat al enigszins. Denk in de richting van een kleine XC90 en je zit al aardig in de richting. Als technische basis doet het SPA-platform van de Zweden dienst waarop ook de 'lage' 60-serie staat en de 90-serie. Meer vanaf de Autosalon van Genève. Over een week vangt die show aan.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model