Afdrukken Stuur door via E-mail  
 
Afdrukken Stuur door via E-mail  
Nieuws: Volvo V90 Cross Country

Nieuws: Volvo V90 Cross Country

In aantocht: Volvo V90 Cross Country

13.09.2016

Nu Volvo de XC90-SUV, S90-sedan en V90-stationwagen heeft gelanceerd, missen we er eigenlijk nog één om de 90-serie te complementeren. En nog deze maand zal het doek getrokken worden van die V90 Cross Country.

Blij nieuws voor liefhebbers van stoere Volvo's en vooral voor diegene die inmiddels wel een beetje is uitgekeken op de XC70: de V90 Cross Country staat op het punt geïntroduceerd te worden en zijn inmiddels 9 jaar oude voorganger af te lossen. Of er veel gaat veranderen? Oordeel zelf.

Altijd voldoende krachtig
Onderhuids is de V90 Cross Country in elk geval gloednieuw en aanzienlijk moderner dan de XC70. Veel over de technieken weten we natuurlijk al dankzij de gewone V90, maar hopelijk heeft Volvo de XC90 ook enkele specifieke (offroad)snufjes toegestopt. Dat past immers wel bij zo'n avontuurlijke variant. Qua motorisering zit het wel goed, denken we. Naar verluidt zal de nieuweling enkel beschikbaar zijn met de sterkste krachtbronnen uit de 90-serie.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model