Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Volvo V70

Nieuws: Volvo V70

Volvo V70 alias Heico HS7

05.12.2007

Heico Sportiv weet de Volvo V70 (T6) tot sportieve hoogte te brengen. De Zweedse stationwagon werd door de Duitse tuner motorisch versterkt en bovendien ontwierp Heico een bijpassende bodykit voor de V70.

Met een vermogen van 285 pk is de 3.0 liter zescilinder turbomotor in de Volvo V70 T6 al ruim voldoende voor een acceleratie van 0-100 km/h in 7,2 seconden. Absoluut geen cijfers waarvoor je je hoeft te schamen. Maar bij tuners als Heico Sportiv geldt dat meer altijd beter is. De zescilinder turbomotor werd dan ook op tal van punten aangepast en levert voortaan een vermogen van 330 pk. Dat betekent een acceleratie vanuit stilstand naar 100 km/h in 6,2 seconden en een begrensde topsnelheid van 250 km/h.


In- en exterieur accessoires

Volvo V70Om dat potentieel ook visueel tot uitdrukking te brengen ontwierp Heico Sportiv een aantal accessoires voor het in- en exterieur. Aan de voorzijde zien we de nieuwe grille waarbij het Volvo-logo is verdwenen. Ook de spoilerlip onder de voorbumper en de gewijzigde achterbumper onderstrepen de sportieve inborst. Nieuw bij Heico is verder ook de Volution lichtmetalen velg. Deze is in dit geval uitgevoerd in de maat 19 inch en leverbaar in Bright Silver, Titan en Black Diamond Cut. Een sportuitlaatsysteem maakt het plaatje compleet. Het interieur is tot slot leverbaar met accessoires als aluminium pedalen, een sportstuurwiel en diverse aluminium accenten.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model