[Global Handler onURLNotFound] Line 43: TypeError: as24_library_navigation has no properties
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Volvo V60 plug-in hybride

Nieuws: Volvo V60 plug-in hybride

Volvo V60 plug-in hybride medio 2012

17.10.2011

Volvo had de V60 plug-in hybrid al aangekondigd, maar nu weten de Zweden ook wanneer het model gelanceerd gaat worden. Vanaf de tweede helft van 2012 gaat deze extreem schone V60 in de verkoop.

Volvo zet de BMW 3 Activehybrid een hak door kort na diens introductie te laten weten wanneer hun V60 plug-in hybrid in de showroom staat. In de tweede helft kunnen we terecht bij de dealer voor deze gemiddeld slechts 49 g/km uitstotende V60.

Geen compromissen
Volvo V60 plug-in hybrideDe V60 plug-in hybrid is voor zakelijke rijders extreem interessant aangezien de auto geen bijtelling kent zonder concessies te doen op het gebied van prestaties. De V60-hybride beschikt namelijk over een krachtige dieselmotor, 215 pk en 440 Nm sterk, en een elektromotor met nog eens 70 pk en 200 Nm. Accelereren naar 100 km/h verloopt daarmee in minder dan zeven tellen.
Bijkomend pluspunt is dat de V60 gewoon lange afstanden kan afleggen; de actieradius bedraagt zo'n 1.200 km. Enig struikelblok zou de vraagprijs kunnen zijn, want reken erop dat het model niet de goedkoopste V60 zal zijn. Eerder de topper onder het dieselgamma. Verwacht dus een vanafprijs om en nabij de vijftigduizend euro.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model