Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Volvo V40 Cross Country

Nieuws: Volvo V40 Cross Country

Volvo hangt prijs aan V40 Cross Country

01.10.2012

In Zweden nemen ze geen halve maatregelen want een week na de onthulling van de V40 Cross County is de Nederlandse vanafprijs al bekend. Volvo gaat hiermee vol de concurrentie aan met zijn Duitse premium-tegenhangers.

Volvo heeft zich de afgelopen jaren steeds nadrukkelijker geprofileerd als premiummerk enerzijds en als fabrikant van ruige softroaders anderzijds. Deze laatste categorie wordt ingevuld door de XC-modellen die het uiterlijk van een offroader kregen aangemeten waarbij het vooral om de avontuurlijke looks dan de terreincapaciteiten draait.

Prijs V40 CC
Nu de nieuwe V40 veilig is geland was het vorige week tijd voor het opgehoogde exemplaar die geen XC40 maar V40 Cross Country heet. Volvo heeft er namelijk voor gekozen niet de XC-traditie voort te zetten maar om te kiezen voor de bijnaam Cross Country. En van die nieuwe, stoere V40 is nu de vanafprijs bekendgemaakt. Voorzien de D2-dieselmotor bedraagt het starttarief € 28.495,-. Hiermee is de Cross Country ruim tweeduizend euro duurder dan de reguliere V40. Interesse? De Volvo V40 Cross Country zal begin 2013 zijn weg gaan vinden naar de Nederlandse dealers.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model