Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Volvo S80 Executive

Nieuws: Volvo S80 Executive

S80 Executive voor veeleisers

05.05.2011

De S80 is er voor hen die van ultiem Zweeds rijcomfort houden. Met de Volvo S80 Executive wordt dat naar een nog hoger plan getild. Vervolgens profiteert de V70 R-Design ook van enkele modelwijzigingen.

De S80 Exclusive is een auto voor de veeleiser, want voorzien van het beste dat Volvo te bieden heeft. Het nieuwe topmodel blinkt uit in luxe en comfort. Volgens Zweedse begrippen bestaat dit uit zacht gelooid leder op de stoelen die tevens een verwarmbare, ventilerende en een massagefunctie kennen. Op de deurpanelen en - voor het eerst in een Volvo - het instrumentariumpaneel is bekleedt met leer. Er is keuze uit espressobruin of zwart. Verwennerij, maar vooral bijzonder chique zijn vloermatten van extra dik, luxueus tapijt en een te installeren koelkast op de tweede zitrij. Inbegrepen hierbij zijn een set glazen van Zweeds kristal. Verder wordt de Executive gesierd door een geïntegreerde analoge klok en aluminium accenten op de middenconsole. Ongekende Zweedse weelde kost bij Volvo € 60.595,-. Voor dit geldt gaat namelijk de voordeligste S80 Executive van de hand. In het vooronder huist dan de D3-dieselmotor. In combinatie met een benzinekrachtbron (2.0 T5) bedraagt de vanafprijs € 76.795,-.

V70 R-design
Volvo S80In navolging van de S60 en V60 R-Design scherpt Volvo de V70 met het gelijksoortige sportpakket aan. De vernieuwingen aan het exterieur zijn summier met voortaan zilverkleurige spiegelkappen inclusief LED-knippers, zilverkleurige accenten op de voorbumper (midden), zwarte dakrails en 18 inch Ixion-wielen. In het interieur is er naar eigen zeggen opgewaardeerd zwart leder, zwarte vloermatten met contrasterende biezen en een leder pookknop. De vanafprijs van de V70 R-Design begint bij € 43.795,- (1.6 T4). Over antisportief gesproken: de V70 R-Design is er ook als DRIVe, die heeft een prijs van € 46.095,-.

Bekijk hier het aanbod Volvo S0

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model