Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Volvo S60

Nieuws: Volvo S60

Heico pakt Volvo S60 beet

26.07.2010

Snelle, sportieve beslissers kunnen vanaf 1 augustus meteen doorrijden naar het Duitse Wieterstadt. Op het moment dat Volvo vanaf augustus de S60 bij de dealers binnenrijdt zijn ook de vlotte accessoires voor de kersverse Zweed beschikbaar bij Heico.

Momenteel kan Heico Sportiv alleen nog computertekeningen tonen, maar de hoftuner van Volvo laat weten druk in de weer te zijn de sportieve accessoirelijn voor de S60 zo snel mogelijk klaar te hebben. Lang duurt 't het ieder geval niet meer. Wat we naast het subtiele, vlotte spoilerwerk kunnen verwachten is een aangepast onderstel voor meer rijdynamiek dat door een sportuitlaatsysteem wordt bijgestaan. Meer pit voor de motorenlinie hebben we ook in het vooruitzicht. De kans is groot dat ze zich als eerste vergrijpen aan de T6-benzine en de nieuwe 2.0 liter diesel van Ford. Normaliter leveren deze respectievelijk al een lekkere 304 en 163 pk. Een beetje sjoemelen met de parameters van de ECU levert al gauw 20 of 30 pk extra op.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model