Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Volvo S60 & V60 Polestar

Nieuws: Volvo S60 & V60 Polestar

Vernieuwde Volvo S60 en V60 Polestar stukken goedkoper

26.04.2016

Onlangs stak Volvo de S60 en V60 Polestar in 't nieuw en daarbij was een ingrijpende harttransplantatie het grootste nieuws. Nu de prijzen ook bekend zijn, blijkt pas echt hoe sterk de hitsige Volvo's hiervan zijn opgeknapt.

Het was eventjes slikken toen Volvo bekendmaakte dat het was overgestapt van een zes- naar een viercilinder, ondanks het gestegen vermogen. Maar nu de hernieuwde vanafprijzen van de S60 en V60 Polestar er zijn verandert die brok in de keel onmiddellijk in een brede glimlach.

Prijzen
Downsizing heeft – zeker voor de Nederlandse automarkt – namelijk ook zo haar voordelen. Want doordat Volvo's 367 pk sterke viercilinderturbo een stuk efficiënter draait dan haar oude T6-zespitter, is de kostprijs gedaald naar € 72.995,- voor de S60 en € 74.995,- voor de V60 Polestar. Dat is zomaar eventjes dik twintig mille lager dan voorheen!

Tjokvol luxe
Volvo laat weten dat de vernieuwde S60 en V60 Polestar standaard voorzien zijn van nagenoeg alle denkbare opties. Er is enkel nog keuze uit vier exterieurkleuren, een elektrisch bedienbaar schuif-/ kanteldak, Digitale TV en, voor de V60, extra getint glas voor laadruimte en achterportieren. Bestellen kan per direct.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model