Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Volvo R-design

Nieuws: Volvo R-design

Volvo V40 R-Design is te vroeg

09.04.2012

Terwijl het nieuws van af de beursvloer in New York binnenstroomt, lekt er in Spanje een foto uit van de Volvo V40 R-Design. Deze sportieve uitdossing wordt definitief verwacht tijdens de Salon van Parijs.

Volvo levert de sportieve R-design-looks op dit moment al op de C30, S60, V70, XC60 en XC90 en dus lag het in de lijn der verwachting dat de nieuwe V40 ook een R-sausje zou krijgen. De onthulling wordt verwacht tijdens de autosalon van Parijs, maar is nu al verstoord door het lekken van een niets verhullende foto van de stoere semi-station uit Zweden.

Uitmonstering
De dappere modificaties zijn terug te voeren naar een aerodynamische voorbumper, grotere velgen en aluminium kapjes op de buitenspiegels. De V40 lijkt gespoten te zijn in dezelfde knalblauwe kleur waarmee de C30 Polestar ons twee jaar geleden verblijdde. Het interieur is vooralsnog een geheim dat wél bewaard is gebleven, maar reken op de nodige aluminium details om de uitstraling van de buitenspiegels door te trekken.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model