Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Volvo R-design

Nieuws: Volvo R-design

Volvo introduceert R-design sportpakketten

28.06.2007

Volvo introduceert R-design, een sportief pakket accessoires voor de C30, S40 en V50. Volvo treedt daarmee in de voetsporen van onder meer Audi (S-Line) en BMW (M-pakketten) die al jaren sportieve pakketten leveren voor hun modellen. Vanaf september zijn de R-design pakketten leverbaar op de C30, S40 en V50. Meer modellen volgen later nog.

Nieuws Volvo R-designVolvo ziet het grote succes van de S-Line pakketten van Audi, de M-pakketten van BMW en de AMG-accessoires van Mercedes steeds verder groeien. De Zweedse autofabrikant speelt er slim op in door onder de naam R-design ook met een sportief label te komen. Het betreffen puur optische accessoires die het uiterlijk van de C30, S40 en V50 naar een sportiever plan tillen.

Exterieur

Nieuws Volvo R-designKlanten kunnen kiezen uit tien exterieurkleuren en de R-design-badge in de grille wordt vergezeld door een reeks speciaal ontworpen details aan de binnen- en buitenzijde van de auto. Kenmerkende zaken voor het exterieur zijn een matte satijnafwerking van de grille en de buitenspiegelkappen, in carrosseriekleur gespoten bumpers, lagere zijskirts, een achter- of dakspoiler en aluminium 17-inch vijfspaakswielen (18-inchwielen verkrijgbaar als optie). Bij de S40 en V50 krijgen de kofferdeksel/achterklep in de Summum uitvoeringen een matte satijn afwerking op de handgrepen.

Interieur

Nieuws Volvo R-designIn de auto vallen de stoelen op, met hun zwarte Vulcaflex-bekleding met contrasterend crèmekleurig leder op het zitvlak en de rugleuning. Het in de rugleuning verzonken R-design-logo en de opvallende stiksels versterken de sportieve uitstraling van de stoelen.
Andere voor de R-design specifieke interieurdetails zijn een met leder bekleed stuurwiel met R-design-logo, de unieke meters, de aluminium pedalen, de speciale aluminium accenten op de middenconsole, portieren en versnellingspook, en donkere sportmatten met contrasterende biezen in licht leder.

Prijs

De prijzen van het R-design pakket varieren van € 2.850,- voor de S40/V50 en C30 Summum tot € 3.300,- voor de beide modellen als Momentum. Vanaf september zijn de R-design pakketten leverbaar.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model