Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
[Global Handler onURLNotFound] Line 15: Error: LoadById: Wrong type. Please specify numeric argument.
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Volvo portable navigatiesysteem

Nieuws: Volvo portable navigatiesysteem

Portable navigatiesysteem speciaal voor Volvo

23.11.2007

Volvo heeft samen met Garmin een eigen portable navigatiesysteem ontwikkeld. Het grote voordeel is dat het navigatiesysteem niet met een zuignap aan de voorruit hoeft te worden bevestigd. Bovendien ligt de prijs beduidend lager dan bij een ingebouwd systeem.

Wie bij Volvo een ingebouwd navigatiesysteem wenst te bestellen moet (afhankelijk van het model) al snel rekening houden met een prijskaartje van 1.500 tot 2.500 euro. Wie dat te kostbaar vindt moet dus al snel uitwijken naar een portable systeem. Maar als we eerlijk zijn vindt niemand die zuignap aan de voorruit echt mooi en praktisch. En wat te denken van die lelijke oplaadkabel. Volvo heeft er dan ook voor gekozen om een tussenoplossing te bedenken. In samenwerking met navigatieproducent Garmin heeft Volvo een ´eigen´ portable navigatiesysteem ontwikkeld.


Geen kabels, geen zuignap

Nieuws Volvo portable navigatiesysteemt systeem is leverbaar via de Volvo-dealer en heeft als grootste voordeel dat de zuignap ontbreekt. Volvo heeft een speciale steun ontwikkeld waarmee de Garmin Nuvi 760T op het dashboard gemonteerd kan worden. Daarmee zit het op dezelfde plek als de RTI-systemen die Volvo vanaf de fabriek inbouwt. Hiermee is ook de lelijke oplaadkabel verleden tijd, maar het systeem kan wel gewoon uitgenomen worden. Om het systeem een beetje meer Volvo te maken verschijnt er een Volvo-logo bij het inschakelen en kan er gemakkelijk naar de dealer worden genavigeerd.

Voor nieuwe en gebruikte Volvo´s

Nieuws Volvo portable navigatiesysteemHeHet navigatiepakket van Volvo en Garmin is beschikbaar voor alle nieuwe Volvo-modellen. Het is ook te monteren in eerdere modellen van Volvo: de S80 vanaf modeljaar 1999, de S60 en V70 vanaf modeljaar 2000, de XC70 vanaf modeljaar 2001 en de recente uitvoeringen van de Volvo´s S40, V50, C70 en XC90. De adviesprijs van de Volvo Portable Navigation is vastgesteld op € 699 inclusief montage door de Volvo-dealer.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model