Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Volvo Polestar Performance Parts

Nieuws: Volvo Polestar Performance Parts

Volvo introduceert smaakvolle Polestar Performance Parts

08.03.2016

Polestar, de tuner die sinds kort onder de vleugels van Volvo valt, lanceert een compleet pakket aan 'Performance Parts'. De onderdelen zijn ontwikkeld door hetzelfde team dat ook verantwoordelijk is voor de Polestar-racebolides en maakt het mogelijk jouw V40, S60, V60 en XC60 van een beetje extra peper te voorzien.

Van veren en dempers tot lichtmetalen wielen, uitlaten en talloze optische details, het pakket dat Polestar te bieden heeft is omvangrijk. Alle onderdelen zijn daarbij als één compleet pakket te verkrijgen, maar tevens los. Alleen een subtiel achterspoilertje op je XC60 of wel skirts en lichtmetalen wielen maar geen verlaagd onderstel voor je V60? Het kan!

Perfecte pasvorm
Groot voordeel van de directe band tussen Volvo en Polestar is het feit dat de onderdelen ontwikkeld zijn volgens dezelfde kwaliteitsstandaard als de Zweedse autofabrikant. Polestar garandeert daardoor een perfecte pasvorm en levensduur. En dankzij het toezicht dat Volvo erop kon houden is het ook nog een stijlvol gebleven. De producten van Polestar zijn leverbaar via de Volvo-dealer.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model