Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Volvo Ocean Race Editions

Nieuws: Volvo Ocean Race Editions

Volvo lanceert Ocean Race Editions

29.04.2011

In voorbereiding op de befaamde Volvo Ocean Race lanceert Volvo de gelijknamige edities van de V60, XC60, V70 en XC70. Vanaf juni start de levering.

De Volvo Ocean Race Editions zijn leverbaar in de exterieurkleuren Volvo Ocean Blue II of Electric Silver. Verder zijn ze te herkennen aan de speciaal voor deze uitvoeringen bestemde lichtmetalen wielen, chromen details en het Volvo Ocean Race-embleem op het voorspatbord. In het interieur valt de exclusieve lederen bekleding op, waarbij de koper de keuze heeft uit de kleuren off-black en soft beige.

Sailing Home
Volvo Ocean Race Editions"Er zijn bovendien diverse subtiele details die verwijzen naar het zeilen. De stiksels van de lederen bekleding zijn geïnspireerd op die men in de zeilwereld gebruikt en de aluminium details op de matten lijken op gevlochten touw. De golfslag van de zee diende als inspiratie voor het design van de lichtmetalen wielen", legt Stegland uit. Andere verwijzingen op de auto's naar de Volvo Ocean Race zijn te vinden op de afdekhoes van de bagageruimte en op het opstartscherm van het Human Machine Interface, waarop het logo van de beroemde zeilwedstrijd is te zien. Ook de tekst Volvo Ocean Race op de instaplijsten laat geen twijfel bestaan over welke uitvoering het betreft.

Prijzen
De Volvo Ocean Race Edition-uitvoeringen zijn te combineren met elke voor het desbetreffende Volvo-model leverbare krachtbron. Prijzen bedragen als volgt: V60 Volvo Ocean Race Edition vanaf € 39.440,-, XC60 Volvo Ocean Race Edition vanaf € 50.145,-, V70 Volvo Ocean Race Edition vanaf € 42.645,- en de XC70 Volvo Ocean Race Edition is er vanaf € 50.445,-.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model