Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Volvo C30

Nieuws: Volvo C30

Heico doet de C30

03.05.2010

De uiterlijke aanpassingen zijn minimaal, maar Heico weet de Volvo C30 wel om te toveren tot een blikvanger. En feitelijk is dat een compliment voor de designers van Volvo die in de basis al een sportief karretje hebben neergezet.

Enkel een nieuwe diffuser en centraal geplaatst uitlaatsysteem (mat gepolijst) was er volgens Heico Sportiv nodig om de sportieve uitstraling van de Volvo C30 naar een hoger plan te tillen. Aan de voorzijde veranderde er, op het monteren van een Heico logo in de grille na, helemaal niets. Oke, van opzij zien we forse lichtmetalen wielen en het onderstel is met 30 mm verlaagd, maar een uitbundige bodykit ontbreekt. En daarmee laat Heico de C30 in zijn waarde. Maar het oogt wel erg lekker allemaal!

Wielen
Volvo C30De wielen zijn leverbaar in twee soorten (vijf- of tienspaaks), twee maten (18 of 19 inch) en in drie kleuren (zilver, titanium en Black Diamond). Mede dankzij de met 30 mm verlaagde veren vullen de wielen de wielkasten in hun geheel op. Daarachter schuilt naar wens speciale remmerij dat vooral weerstand moet bieden tegen het extra geweld dat Heico kan leveren. Voor de 1.6D, 2.0D en D5 is namelijk chiptuning mogelijk. Een paar accessoires voor het interieur maken de optische tuning compleet.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model