Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Volkswagen

Nieuws: Volkswagen

Voordelige Fox

03.03.2008

Voor wie het ontgaan was: ook op autogebied is er een prijzenslag gaande. Die spitst zich toe op het segment rond de € 10.000. VW mengt zich ook in die strijd.

Het imago van VW is als dat van Albert Heijn: goed, maar duur. En nu is er (bij VW) opeens de Fox, een klein, vrolijk autootje dat onder de magische €10.000-grens wordt aangeboden. De Fox is er uitsluitend in driedeurs uitvoering en aan boord is plaats voor vier.Volkswagen FOx Ondanks de prettige prijzen, is de uitrusting behoorlijk compleet: ABS en twee airbags, een in hoogte verstelbare bestuurdersstoel en 14-inch wielen zijn op alle uitvoeringen standaard. Er zijn drie motoren leverbaar: twee benzineversie en een diesel. Maar dan nog blijft de vraag hoe het kan dat VW ‘opeens’ een goedkope auto in het gamma heeft. Welnu, de Fox wordt uit Brazilië geïmporteerd en vooral de loonkosten zijn daar een stuk lager dan in Europa. Overigens: er wordt ook een extra stoere Fox (de CrossFox) verwacht.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model