Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Volkswagen Up!

Nieuws: Volkswagen Up!

Prijskaartjes voor vernieuwde Volkswagen Up!

27.07.2016

Eind augustus is in zicht en daarom heeft Volkswagen alvast de prijskaartjes van de vernieuwde Up! bekend gemaakt.

Eind volgende maand staat ie bij de dealer, de vernieuwde Up! De veranderingen zijn, zoals we van Volkswagen gewend zijn, subtiel, en het grootste nieuws is dan ook de 1.0 liter turbomotor, bekend uit de Polo. 90 pk levert het blokje, waarmee het in iets meer dan 10 seconden naar honderd spurten is. De vanafprijs? Voor € 14.970,- kan 'ie van jou zijn.

Up! Beats
Een pittige prijs voor zo'n kleintje, maar de Up! wordt dan wel meteen geleverd in de luxe uitvoering Up! Beats. Een benaming die niet zomaar is gekozen want de Up! Beats is uitgerust met een 300 Watt sterke muziekinstallatie van BeatsAudio, opgericht door rapper Dr. Dre en nu onderdeel van Apple.

Nog meer Beats-prullaria vind je als striping, op de spiegelbehuizingen (rood of zwart), de instaplijsten en het dashboard. Verder beschikt dit speciale model nog over 15 inch lichtmetaal, donker getinte ramen achter, gekleurde veiligheidsgordels en chroomaccenten in het interieur. De Up! Beats is er overigens vanaf € 13.405,- met onder de kap de oudere, turbo-loze driecilinder met 60 pk.

Overige uitvoeringen en prijzen
Vind je de bovenstaande prijzen iets te veel van het goede, dan ben je met de uitvoeringen Take Up! en de Move Up! voordeliger uit. De vanafprijzen daarvan luiden respectievelijk € 10.590,- en € 11.995,-. Er is ook nog een High Up!, die € 13.790,- kost, en een Cross Up!. Die laatste heeft nog geen prijs en volgt in een later stadium.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model