Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Volkswagen up! EcoFuel

Nieuws: Volkswagen up! EcoFuel

Aardgas-up! vanaf € 11.310,-

15.11.2012

Met 79 g/km is de Volkswagen up! EcoFuel de schoonste in zijn segment. En dat wordt uiteraard beloond met vrijstelling van het betalen van wegenbelasting en een fiscale bijtelling van 14%. De up! EcoFuel staat vanaf heden bij de dealer voor minimaal € 11.310,-.

De up! EcoFuel is technisch nagenoeg identiek aan de reguliere up!. Het belangrijkste verschil is dat de 1.0 liter benzinemotor geschikt is gemaakt voor de verbranding van aardgas-biogas. De benzinetank is verkleind tot een 'reserve'-tank van 10 liter om plaats te maken voor twee aardgastanks. Deze gastanks hebben een gezamenlijke inhoud van 74 liter, wat neerkomt op 11 kilo aardgas. De theoretische actieradius van de up! EcoFuel bedraagt zo´n 520 kilometer: 320 kilometer op aardgas en zo'n 200 kilometer op de reserve-benzinetank.

Prijzen en uitrusting up! EcoFuel
De Volkswagen up! EcoFuel is leverbaar als take up!, move up! en high up!. De vanafprijzen van deze uitrustingsniveaus bedragen respectievelijk € 11.310,-, € 12.010,- en € 12.950,-. De take up! is standaard uitgerust met zaken als stuurbekrachtiging, een in hoogte verstelbaar stuurwiel, en airbags voor bestuurder en passagier. De move up! voegt daar onder meer aan toe: elektronisch stabiliteitsprogramma ESP, City Emergency Braking en elektrisch bedienbare ramen vóór. De high up! beschikt daarbovenop over 15-inch lichtmetalen wielen, met leer bekleed stuur en pookknop, radio-/CD-systeem RCD215, elektrisch verstelbare en verwarmde buitenspiegels en een in kleur meegespoten dashboard.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model