Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Volkswagen Transporter

Nieuws: Volkswagen Transporter

Onthulling Volkswagen T6 dichterbij dan je denkt

24.03.2015

De introductie van de gloednieuwe generatie Volkswagen Transporter is dichterbij dan je wellicht vermoedt. En daarmee doelen we niet enkel op de datum, maar tevens op de geografisch locatie. De presentatie is namelijk in de buurt!

Met de komst van de nieuwe T6 nemen we afscheid van de alom gewaardeerde T5, alhoewel de basis hiervan deels doorleeft in de T6. Dit model is namelijk niet compleet van de grond af nieuw, maar is een doorontwikkeling van de vijfde generatie. Vergelijk het als de overgang van de Golf V naar de Golf VI. Geen geheel nieuw model, maar wel dermate grondig vernieuwd dat we wel van een nieuwe generatie mogen spreken. Hoe de nieuwe Transporter eruit komt te zien? Herinner je de Tristar nog?

Amsterdam
Zoals gezegd hoeven we niet lang meer te wachten op de onthulling van de T6. Volkswagen presenteert haar mobiele kantoor namelijk op de vooravond van de AutoRAI, 15 april aanstaande. In, jawel, ons eigen koude kikkerlandje! Ongeveer een half jaar later verwachten wij het model bij de lokale dealer.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model