Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Volkswagen Touran

Nieuws: Volkswagen Touran

Prijzen nieuwe Volkswagen Touran

02.06.2015

Vanaf september start Volkswagen met de levering van de gloednieuwe Touran. En wie in september bij de dealer staat om zijn of haar exemplaar in ontvangst te nemen moet rekening houden met een investering van minimaal € 28.890,-, zo maakt Volkswagen nu bekend met het vrijgeven van de prijslijst.

Die bijna 29 mille bedraagt de prijs van het instapmodel: de 1.2 TSI met 110 pk in Trendline. Wie kiest voor deze instapper beschikt over zaken als airco, radio met touchscreen, elektronische handrem, cruise control, elektrische ramen rondom en 16 inch lichtmetalen wielen. Karig is het dus alleszins. Zoals gebruikelijk bij Volkswagen komen liefhebbers van wat extra's aan hun trekken met de Comfortline en Highline waardoor zaken als bijvoorbeeld adaptieve cruise control, LED-achterlichten en climate control met drie zones in beeld komen.

Het motorengamma van de Touran
Naast de 110 pk sterke 1.2 TSI levert Volkswagen de Touran ook met een 1.4 TSI (150 pk). Deze is tijdens de introductieperiode standaard uitgerust met DSG-versnellingsbak en kost € 35.350,- in Comfortline. De prijslijst van de diesels start bij € 32.790,- voor de 1.6 TDI (110 pk). Dat model is vanaf eind september ook leverbaar in combinatie met een DSG en komt dan als enige in aanmerking voor 20% bijtelling. De tweede diesel is 150 pk sterke en 2.0 liter groot en kost € 37.450,-.

Zoals gezegd staat de nieuwe Touran vanaf september bij de dealers. Wil je meer informatie over de auto dan kun je dat lezen in onze eerdere berichtgeving.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model