Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Volkswagen Touareg

Nieuws: Volkswagen Touareg

Volkswagen Touareg R-Line

03.02.2011

De Volkswagen Touareg is van nature een allemansvriend, dat verandert wel met het R-Line pakket.

Fans van het vrij kalme karakter van de Volkswagen Touareg vrees niet, ook als R-Line is de Duitse mastodont net een Tikkel: 'hard van buiten, zacht van binnen'. Het pakket omvat namelijk enkel optische sportieve accessoires. Met dikke R-bumpers, aangezette zij-skirts, robuuste accenten en ovalen eindpijpen lijkt het heel wat, maar technisch verandert er niets. Daarvoor is er het R-Line Plus pakket waartoe ook een sportiever afgestemd onderstel en de 20 inch wielen "Mallory" behoren. Ook heeft de Plus-uitvoering geprofileerde sportzetels die 12-voudig elektrisch te verstellen zijn en gehuld zijn in two-tone nappaleder. Jammer genoeg gaat het R-Line Plus pakket overigens wel aan ons land voorbij.

Prijzen volgen spoedig
Wanneer het R-Line pakket voor de Volkswagen Touareg precies verkrijgbaar is, evenals de prijs, wordt eind deze week bekend gemaakt. In ieder geval is het stylingpakket niet gebonden aan een bepaalde motorisering. Enkel de hybride dient uitgesloten te worden.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model