Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Volkswagen Touareg

Nieuws: Volkswagen Touareg

Pijnlijk voor de ogen

01.02.2011

Mocht Volkswagen beslissen de Touareg Gold Edition te gaan bouwen dan hopelijk alleen voor het Midden-Oosten. Want zeg nu zelf, dit is toch pure wansmaak? In Qatar zijn ze het daar niet mee eens.

De Touareg Gold Edition doet zijn naam zeker eer aan. De gouden versiersels zijn her en der aanwezig. Zo zijn onder meer de 22 inch velgen, de dakrails, raamlijsten, de spiegelkappen en de grille inclusief VW-logo uit puur goud opgetrokken. Ook de stootstrips zijn van het kostbare, maar zachte edelmetaal en verliezen daarmee prompt hun functie. Je moet er immers niet aan denken dat iemand anders daar zijn portier tegenaan slaat.

Mansory
Touareg goldBinnenin de speciale Touareg wordt het er niet veel smaakvoller op. Enkel details zijn van goud, maar daarvan zijn er zoveel dat Mansory zich beledigd zou voelen. Volkswagen deed er nog een schepje bovenop door de middenconsole en de inlegstrips uit walnotenhout op te trekken en de zittingen van de nappalederen zetels te voorzien van een diamantmotief.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model