Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Volkswagen Touareg

Nieuws: Volkswagen Touareg

Nieuwe Volkswagen Touareg duikt op

20.10.2016

Octrooienbureaus waar bedrijven verwachten hun patenten heimelijk te kunnen deponeren blijken zo lek als een mandje, en autofabrikanten zijn niet zelden de klos. Vooral Volkswagen, waarvan nu ook de nieuwe Touareg vroegtijdig op straat is komen te liggen.

Volkswagen is bezig met een serieus SUV-offensief, waarvan we de nieuwe Tiguan al kennen. Later volgen de Atlas, het productiemodel van de 7-zits CrossBlue, een Polo-SUV en dat geldt eigenlijk ook voor de derde generatie Touareg, ware het niet dat patentschetsen die verrassing alvast verklapt.

T-Prime Concept
Mocht de nieuwe Volkswagen Touareg je bekend voorkomen, dan kan dit kloppen. De auto is namelijk sterk afgeleid van de T-Prime Concept die eerder dit jaar werd gepresenteerd. Het is echt zoek de verschillen, zo erg lijken ze op elkaar. Of de nieuwe Touareg ook verkrijgbaar zal zijn als GTE plug-in hybride, is nog afwachten. Aannemelijk is het zeker na de omgeschooolde 'een-beter-milieu-begint-bij-jezelf'-strategie van Volkswagen.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model