[Global Handler onURLNotFound] Line 43: TypeError: as24_library_navigation has no properties
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Volkswagen Tiguan

Nieuws: Volkswagen Tiguan

Nieuwe motoren en infotainment voor Volkswagen Tiguan

02.06.2015

Ook al ben je op leeftijd, een beetje fit en vitaal blijven kan geen kwaad. Dat is ongetwijfeld ook de filosofie van de modeljaarwijziging voor de Volkswagen Tiguan. Het model, dat als sinds 2007 leverbaar is, krijgt voor modeljaar 2015 een update.

Volkswagen voerde in 2011 een facelift door op de Tiguan, maar feitelijk is het model al bijna acht jaar op de markt. Dat er hard gewerkt aan een opvolger is dan ook enkel publiek een geheim.

Nieuwe motoren
Om de aantrekkelijkheid ook in zijn laatste levensfase nog hoog te houden werd een aantal harttransplantaties doorgevoerd. De 140 en 170 pk sterke 2.0 TDI-motoren zijn vervangen door gloednieuwe exemplaren welke respectievelijk 150 en 184 pk sterk zijn. Daarnaast zijn de 122 en 160 pk sterke 1.4 benzinemotoren vervangen door gloednieuwe motoren welke 125 en 150 pk sterk zijn.

Infotainment
Op het gebied van infotainment voegt Volkswagen het radio-navigatiesysteem Discover Media toe aan de standaarduitrusting. Het systeem beschikt onder andere over Apple Carplay, MirrorLink en Android Auto. Media Control is eveneens nieuw. Deze app maakt het mogelijk om het infotainmentsysteem via een smartphone of tablet te bedienen. Op deze manier kunnen passagiers bijvoorbeeld een reisdoel opgeven of een radiostation kiezen.

De Tiguan is er (ongewijzigd) vanaf € 32.190,-.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model