Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Volkswagen Tiguan R-Line

Nieuws: Volkswagen Tiguan R-Line

Volkswagen Tiguan nu ook als R-Line

08.12.2011

De Volkswagen Tiguan Sport & Style is voortaan ook als R-Line te bestellen. Het aerodynamische stylingpakket bestaat uit een exterieur- en een interieurpakket. De eerste is individueel verkrijgbaar, terwijl de laatste enkel tegelijk met het R-line-exterieur is te bestellen.

Het R-Line exterieurpakket voor de Tiguan Sport & Style heeft een meerprijs van 2.180 euro en omvat aan cosmetische verfraaiingen onder meer wielkastverbreders, een zwarte diffuser achter, zijskirts, een achterspoiler en aluminium instaplijsten. 18 inch lichtmetalen wielen (type Mallory) met 235/50 R18-banden en een sportonderstel behoren eveneens tot de Tiguan R-Line. 19 inch is optioneel. Het R-Line exterieur is overigens leverbaar in de volgende carrosseriekleuren: Candy White, Reflex Silver metallic, Deep Black pareleffect, Night Blue metallic en Pepper Grey metallic.

R-Line interieur
Volkswagen Tiguan R-LinePas als het R-line-exterieurpakket is aangevinkt kom je in aanmerking voor het interieurpakket. Volkswagen vraagt hiervoor een additionele 905 euro en daarvoor krijg je sportstoelen met een specifieke stoelbekleding (een combinatie van 'Kylami' en 'San Remo' microvezel), een met leer bekleed multifunctioneel stuur met R-Line-logo, zwarte hemelbekleding en pedalen van roestvrijstaal voor terug. Optioneel is er dan bijvoorbeeld nog lederen bekleding (Vienna) leverbaar.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model