Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Volkswagen Tiguan Allspace

Nieuws: Volkswagen Tiguan Allspace

Volkswagen kondigt 7-zits Tiguan Allspace aan

20.12.2016

Het hing al eventjes in de lucht en nu is het officieel: Volkswagen presenteert binnenkort een 7-persoonsuitvoering van de Tiguan. Die krijgt de toevoeging Allspace.

Nu Skoda de zeer ruimtelijke Kodiaq heeft kan Volkswagen natuurlijk niet achterblijven. En dat doet het dan ook niet. Begin volgend jaar, op de Detroit Motor Show, zal het doek getrokken worden van de Tiguan Allspace, een verlengde variant met derde zitrij. Aan de hand van twee abstracte schetsen wordt alvast een voorproefje gegeven, maar dat was eigenlijk niet nodig geweest.

Geen CrossBlue
De Tiguan Allspace, voorheen uit gemak Tiguan XL genoemd, maakt onderdeel uit van Volkswagen's omvangrijke SUV-offensief. Verwar de 7-zits Tiguan echter niet met de CrossBlue, straks Atlas geheten. Die volgt óók nog en moet een plekje tussen de nu aangekondigde Allspace en de Touareg gaan krijgen. Of dat ook in Nederland zal zijn, is nog niet bekend.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model