Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Volkswagen T-Roc

Nieuws: Volkswagen T-Roc

Eerste blik op Volkswagen T-Roc

28.03.2017

Dat Volkswagen werkt aan een compacte SUV op basis van de nieuwe generatie Polo is al langer bekend. Nu krijgen we een eerste glimp daarvan aan de hand van een blauwdruk.

De blauwdruk zou afkomstig zijn uit een presentatie van Volkswagen maar verscheen als eerste op de Facebook-pagina van 'automotive tipster' Ferd. Afijn, dit zou het productiemodel moeten voorstellen van de begin 2014 gepresenteerde T-Roc Concept. De overeenkomsten zijn er, al had dat studiemodel als aardigheidje een afneembaar dak terwijl Volkswagen bij de uiteindelijke T-Roc toch echt voor een 100% SUV gaat. Oftewel, meer een mini-Tiguan.

Veni, vidi, vici?
De T-Roc staat op de agenda van 2018 en boort voor Volkswagen een nieuw segment aan. Nooit eerder is de Duitse gigant actief geweest in de klasse van de midi-SUV waarin de Nissan Juke en Renault Captur de dienst uitmaken. En als Volkswagen eenmaal zo'n stap maakt, weet de ervaringsdeskundige dat het daar niet bij blijft. Zo heeft Seat de Arona reeds aangekondigd en kun je er vergif op innemen dat Skoda ook nog van zich zal laten horen.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model