Afdrukken Stuur door via E-mail  
 
Afdrukken Stuur door via E-mail  
Nieuws: Volkswagen T-Roc Cabriolet

Nieuws: Volkswagen T-Roc Cabriolet

Volkswagen T-Roc als Cabriolet

12.04.2018

De Golf Cabriolet is niet meer. Evenals de Beetle Cabriolet waar geen opvolger meer van komst. Sterker nog, Volkswagen stopt helemaal met de traditionele cabriolets zo laten ze ons weten. Maar er gloort hoop aan de horizon: dit is namelijk een voorproefje van de T-Roc Cabriolet.

In 2020 moet het zover zijn. Dan komt er een cabriolet-versie van de T-Roc op de markt. De compacte crossover van Volkswagen stapt daarmee in een compleet nieuw segment. Cabrio-SUV's zijn sowieso al spaarzaam, maar in dit kleine segment hebben we het helemaal nog niet eerder gezien. Of je moet de Jimny als een oude concurrent zien...

Illustratie
Om je een indruk te geven hoe een cabriolet op basis van de T-Roc eruit komt te zien hebben wij onze illustrator aan het werk gezet. Hij heeft op basis van een door Volkswagen verspreidde schets en het productiemodel van de gewone T-Roc deze illustratie weten te maken. Zie jij je al rijden?

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model