Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Volkswagen T-Cross

Nieuws: Volkswagen T-Cross

Volkswagen T-Cross officieel aangekondigd voor de hersft

05.07.2018

Zes jaar na de Taigun Concept volgt er dan eigenlijk een productiemodel. Hij heet T-Cross er zal vanaf komende herfst te koop zijn als broertje van T-Roc en Tiguan. Dit heeft Volkswagen officieel aangekondigd.

Met de komst van de T-Cross komt het aantal SUV's van Volkswagen in mum van tijd op vijf te staan. Met de T-Roc, Tiguan, Tiguan Allspace en Touareg hebben we immers al kennis kunnen maken. De T-Cross is de meest compacte van allemaal met een lengte van 4,1 meter. Niettemin is dit bijna 15 centimeter langer dan de in 2012 getoonde Taigun Concept waar de T-Cross een lijntje mee heeft.

Groter dan je denkt
De T-Cross is klein maar fijn, volgens Volkswagen. Zo is veel aandacht besteed aan het maximaal uitbuiten van de buitenmaten ten behoeve van de binnenruimte en ook zou de T-Cross prettig veelzijdig te zijn. Beloftes die ons doen denken aan de vroegere 'hij-is-groter-dan-je-denkt'-reclamespotjes rond de Lupo. Grappig waren die, maar met een rake boodschap. Qua veiligheid pakt de T-Cross zoal uit met Front Assist en Lane Assist.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model