Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Volkswagen Sharan BlueMotion

Nieuws: Volkswagen Sharan BlueMotion

De laatste: Volkswagen Sharan BlueMotion

03.03.2008

Volkswagen presenteert met de Sharan BlueMotion het voorlopig laatste model in het BlueMotion-offensief. De Sharan verbruikt 0,7 liter per 100 km minder dan de gewone Sharan. Onder de motorkap ligt een 140 pk sterke 2.0 liter dieselmotor.

Het BlueMotion-offensief van Volkswagen heeft in een razend tempo plaatsgevonden. Volkswagen presenteert nu het voorlopig laatste model in de BlueMotion-serie; de Sharan. De keuze is overigens opvallend, want de Sharan lijkt al jaren op zijn einde te lopen. Volkswagen denkt daar blijkbaar anders over en brengt de Sharan hiermee opnieuw onder de aandacht.

2.0 liter dieselmotor

Volkswagen SharanOnder de motorkap van het model ligt een 2.0 liter dieselmotor met een vermogen van 140 pk. De motor is gekoppeld aan een roetfilter en is dankzij tal van aanpassingen goed voor een verbruik van 6,2 liter per 100 km. Daarmee is de BlueMotion-variant 0,7 l/100 km zuiniger dan de gewone Sharan met 2.0 liter dieselmotor.

Vanaf de zomer leverbaar

Zoals het nu lijkt zal de Sharan BlueMotion vanaf de zomer bij de dealers staan.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model