Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Volkswagen Scirocco

Nieuws: Volkswagen Scirocco

Mosterd op de maaltijd

09.04.2009

Van de bekende VAG-tuners mag Caractere dan wel de laatste zijn die een versierde Scirocco presenteert; het is zeker niet de minste. Wat ze we? "Het is de mooiste die we tot nu toe zijn tegengekomen!"

Wellicht is Caractere daarom één van onze favoriete tuners. Ze weten keer op keer de ideale balans tussen subtiel gespierd en anabolen ordinair te vinden. Dat is de Belgische tuner wederom gelukt met deze Volkswagen Scirocco.

Zeer geslaagd
Volkswagen SciroccoMet name de nieuwe voorbumper met opvallende grille is geslaagd. De uitstulpende luchtinlaten in diezelfde voorspoiler zijn inmiddels een handelsmerk van Caractere geworden. Vanzelfsprekend wordt de bodykit gecompleteerd met zij-skirts, een achterspoiler, een dakspoiler en een diffuser. Er monden een tweetal vuistvormige pijpen uit. Het wieldesign is ook een bekende. Ze zijn van het type ´CW1´ en die komen we op bijna alle VAG-creacties van Caractere tegen. Wie de stylingkit voor deze volkswagen wil bestellen moet nog even geduld hebben voordat deze kan woden gemonteerd. In juni start de levering.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model