Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Volkswagen Polo

Nieuws: Volkswagen Polo

Volkswagen Polo voor prijs van Up!

09.04.2012

Volkswagen wakkert het dilemma ‘complete Up! of Polo?’ nog maar eens aan door die laatste als 1.2 Easyline verkrijgbaar te maken vanaf € 10.990,-. De actie is tijdelijk en zo lang de voorraad van 250 stuks strekt. En er zijn meerdere actie-Polo’s, hetzij geschikt voor de diepe portemonnee.

Volkswagen heeft een treinvracht aan 60 pk sterke Polo's 1.2 Easyline aantrekkelijk kunnen inkopen zodat ze ook als zodanig weer kunnen worden doorverkocht. Het voordeel voor de klant bedraagt € 1.900,- ten opzichte van de normale prijs. De standaarduitrusting van het model omvat onder meer elektrische raambediening, centrale deurvergrendeling, vier airbags, ABS, ESP en ASR en snelheidsafhankelijke stuurbekrachtiging.

Polo Edition
Nieuw in het leveringsgamma is de Polo Edition. De toevoeging 'Edition' houdt in dat de standaarduitrusting gratis wordt uitgebreid met het Executive-pakket, bestaande uit radio/CD-speler RCD310 met zes luidsprekers, een multimedia aansluitbox en een middenarmsteun voorin. Benzineliefhebbers hebben de keuze uit de Polo Trend Edition en Comfort Edition, beide met de 1.2 TSI met 90 pk en bijbehorende vanafprijs vanaf € 13.590,-. Dieselen kan met de Polo BlueMotion Comfort Edition met 75 pk sterke 1.2 TDI. Die kost minimaal € 16.290,-.

BlueMotion goedkoper
Om de populariteit van de Polo BlueMotion met 1.2-driecilinderdiesel (75 pk) te handhaven doet Volkswagen ook meteen dat model in de uitverkoop; vanaf € 14.990,- is hij er nu. Maar let wel, de voordeeloplage is beperkt tot 150 exemplaren.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model