Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Volkswagen Polo

Nieuws: Volkswagen Polo

Prijsverlaging Volkswagen Polo

27.04.2011

De Volkswagen Polo komt aan aandacht niets te kort. Met de wegenbelastingvrije Polo BlueMotion voorop gaat het model als de spreekwoordelijke ´warme broodjes´. Nu heeft Volkswagen de Polo nog aantrekkelijker gemaakt door een prijsverlaging door te voeren en de standaarduitrusting van de Polo uit te breiden.

Over 2010 was de Polo de best verkochte auto van Nederland en dat wil Volkswagen graag zo houden. Gevolg: de prijs/kwaliteitsverhouding van de Polo naar een nog hoger plan trekken. In het geval van de Polo 1.2 12V Easyline (B-label/20% bijtelling) betekent dit met onmiddellijke ingang een prijsverlaging van 500 euro waardoor de vanafprijs nu op 12.490 euro is komen te liggen. De wegenbelastingvrije en zakelijk met 14% bijtelling te rijden Polo BlueMotion is vanaf nu leverbaar vanaf 16.190 euro. Dit was 16.490 euro. Ook van de overige Polo-modellen is de vanafprijs met 300 euro verlaagd.

Rijkere standaarduitrusting
De Volkswagen Polo is niet alleen goedkoper geworden, maar ook completer!Daarnaast heeft de Volkswagen Polo nu standaard meer extra's aan boord. Zo zijn de Comfortline-modellen voortaan voorzien van mistlampen vóór met statische bochtenverlichting en radio RCD 210. De Highline-, GTI- en Cross-modellen beschikken nu altijd over volautomatische airconditioning en het eerdergenoemde audiosysteem. Ook de BlueMotion beschikt hier voortaan over.

Advance-pakket
Verder nieuw is de komst van het Advance-pakket voor de Polo Comfortline en Highline, dat bestaat uit een panoramaschuifdak en Bi-Xenonverlichting met LED-dagrijverlichting. De waarde hiervan bedraagt normaliter € 2.180,-, maar is nu verkrijgbaar voor € 1.410,-. Volkswagen meldt tot slot dat de combinatie van nieuwe prijzen, de verbeterde standaarduitrusting en de gunstige pakketprijzen de consument een voordeel van 1.000 tot wel 1.700 euro kan opleveren.

Bekijk hier het ruime aanbod Volkswagen Polo

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model