Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Foto's: Nieuws Volkswagen Polo

Nieuws: Volkswagen Polo

Maatpak voor Volkswagen Polo van JE Design

11.02.2010

JE Design heeft de Volkswagen Polo overgoten met een eigen sausje. Zowel van buiten als van binnen is de auto rijkelijk voorzien van individuele opsmuk waardoor het allang geen dertien-in-dozijn-Polo meer is.

Het exterieur van de Volkswagen Polo van JE Design wordt gesierd door een markante frontspoilerlip, dito zij-skirts en een dikke onderbumper aan de achterzijde. Een tamelijk ingetogen diffuser met daaruit voortkomend twee vuistdikke eindpijpen maken de bilpartij af. Om de 'Auto van het Jaar 2010' naar een nog hoger niveau te tillen voorzag de tuner uit het Duitse Leingarten de auto van LED-dagrijverlichting, 'booskijkers' voor de koplampen en een contrastrijke kleurencombinatie. De wielen meten 18 inch, maar een maatje kleiner kan ook en ze zijn verkrijgbaar met verschillende finishes zoals shadow silver of black matt. Eenmaal van de bodykit voorzien is de Polo dichter tegen het asfalt gezet met een verlagingset (35 mm). Voor wie dit niet laag genoeg is ligt er een set op de plank die de auto met maar liefst 65 mm kan verlagen.

Interieur
Volkswagen Polo JE DesignJE Design heeft van het interieur net zoveel werk gemaakt als van de buitenzijde. Onderscheidend en chique is de lederen Elegance-bekleding. Je betaalt er 1.599 euro voor. Het met leder afgewerkte sportstuur heeft een meerprijs van 399 euro. Wil je ook de pookknop en handremgreep van koeienhuid dan kost je dat nog eens 179 euro extra. Behalve leder is alcantara eveneens veelvuldig van de partij. Nog meer luxe kan geboden worden in de vorm van verwarmbare stoelen (379 euro), elektrisch bedienbare lendensteunen en een massagesysteem. Onderhuids blijft alles bij hetzelfde, maar upgrades voor verschillende motoren zijn onderweg.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model