Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Volkswagen Polo

Nieuws: Volkswagen Polo

Lentevoordeel op de Volkswagen Polo

02.04.2013

Met de Volkswagen Polo Edition (Plus) presenteert Volkswagen Nederland een aantrekkelijk geprijsd voorjaarsmodel van de Polo. Met een paar lekkere extra’s is het volop voordeel halen bij de Volkswagen-dealer.

De Volkswagen Polo Edition en Edition Plus zijn enkel verkrijgbaar met de 1.2 TSI-motor met 90 pk. Andere motoren zijn uitgesloten, maar worden niet overgeslagen. Ook die worden in de watten gelegd.

Edition
Tot de standaarduitrusting van de Polo Edition behoren dus elektrisch bedienbare ramen en buitenspiegels en airconditioning, maar er is nog meer. Ook het radiosysteem RCD 210 en in hoogte verstelbare stoelen voor berijder en voorste passagier zullen standaard geleverd worden. Zakelijke rijders profiteren bovendien van 20% bijtelling. Dit alles levert een voordeel op van € 2.200,- waardoor de driedeurs Polo Edition uitkomt op € 14.990,-. De vijfdeurs-versie kost minimaal € 15.455,-.

Edition Plus
De Polo Edition Plus is nog net even wat rijker uitgerust. Die krijgt het Executive-pakket, dat onder meer het radiosysteem RCD 310 met CD-speler, zes speakers, een middenarmsteun voor met opbergvak, bekerhouder achter en een multimedia-aansluitbox omvat. Ook parkeersensoren achter, 15 inch lichtmetaal en het Licht & Zicht-pakket met regensensor en automatisch dimmende binnenspiegel zijn inbegrepen. Een Polo in combinatie met het Edition Plus-pakket is verkrijgbaar vanaf € 16.890,- voor de driedeurs. Dat betekent een klantvoordeel van € 1.675,-. Voor € 17.355,- monteert Volkswagen twee deuren extra. Een 7-traps DSG-automaat is optioneel (meerprijs € 2.000,-).

Andere Polo's
Ook andere motoriseringen van de Polo worden niet ongemoeid gelaten. Het R-line-pakket, dat sportieve in- en exterieuraccenten kent, is er tijdelijk voor € 695,- in plaats van de normale € 3.095,-. De Polo Highline 1.2 TSI krijgt een upgrade met parkeersensoren achter, het Licht & Zicht-pakket en 16 inch lichtmetalen wielen. Hiervoor moet minimaal € 17.790,- overgemaakt worden (vijfdeurs: € 18.515,-), wat een korting betekent van € 1.340,-. Als laatste is de Polo BlueMotion aan de beurt. Die krijgt onder meer het Executive-pakket en automatische airco mee tegen een scherpere vanafprijs van € 18.490,- (driedeurs). Als vijfdeurs staat hij voor € 19.410,- in de boeken.

Alle acties van Volkswagen duren tot en met 30 juni aanstaande.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model