Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Volkswagen Passat Variant

Nieuws: Volkswagen Passat Variant

VW Passat Variant met 20% bijtelling

23.04.2013

De Volkswagen Passat Variant moest het gewilde 20% bijtellingslabel even missen, maar krijgt het na een kleine update weer terug. Goed nieuws dus voor zakelijke rijders die in de race waren voor een Passat BlueMotion.

Toen per 1 januari jl. de emissiegrenzen van de verschillende bijtellingscategorieën door Den Haag werden aangescherpt viel de schoonste Passat Variant, de 1.6 TDI BlueMotion, met een gemiddelde CO2-uitstoot van 116 g/km terug in de 25%-klasse. Dit uiteraard tegen de zin van de Nederlandse Volkswagen-importeur Pon in, die daaropvolgend bij de fabriek aanklopte of het model schoner gemaakt kon worden om hem weer terug in de populaire 20%-klasse te krijgen. En dat heeft geholpen door de uitstoot met 5 g/km te verlagen. Met voortaan een emissiewaarde van 111 g/km is de Variant BlueMotion tot 2015 weer terug op het oude, aantrekkelijke bijtellingsniveau. Het gemiddelde verbruik dat daarbij hoort is 1 op 23, ofwel ruim 1.600 km op een volle tank diesel.

Executive Edition
Om de terugkeer van de Passat Variant in de aantrekkelijke bijtellingsklasse enigszins luister bij te zetten lanceert Volkswagen de Executive Edition. Deze uitvoering is extra compleet voor een vanafprijs van € 34.950,- en beschikt zoal standaard over RNS 315 radio-navigatie, 16 inch lichtmetalen wielen, handbediende Climatronic-airconditioning, Licht & Zichtpakket, Telefoonvoorbereiding ´Plus´, Park Assist en Park Distance Control voor én achter. Bestellen kan per direct.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model