Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Volkswagen Passat GTE

Nieuws: Volkswagen Passat GTE

Volkswagen Passat GTE kan gereserveerd worden

10.02.2015

Volkswagen meldt dat de belangstelling voor de Golf GTE dusdanig groot is, dat het heeft besloten de voorinschrijving op de Passat GTE nu al te starten. Ook dat model is namelijk goed voor 7% bijtelling.

Geïnteresseerden kunnen hun interesse in de plug-in hybride van de nieuwe Passat nu al kenbaar maken bij de Volkswagen-dealer. Met de voorinschrijving worden de eerste duizend productieplaatsen verdeeld. Het daadwerkelijk bewonderen van en rijden met de Passat GTE Limousine en Variant kan pas vanaf september.

Richtprijs
Wil je eerst zeker weten wat 'ie kost, dan is het wachten tot uiterlijk juni. Volkswagen geeft aan in de loop van mei de definitieve prijzen kenbaar te kunnen maken en vanaf dat moment is de auto ook officieel te bestellen. Pin ons er niet op vast, maar gezien het feit dat de Passat GTE de nieuwe aanvoerder van het benzinepalet wordt en afgaande op de prijzen van de Golf GTE – die zelfs die van de GTI en GTD overstijgen – gokken we op een richtprijs van om en nabij de 45 mille.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model