Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Volkswagen Passat CC

Nieuws: Volkswagen Passat CC

ABT Sportsline geeft de VW Passat CC meer vermogen

01.08.2008

De benzineversies van de Volkswagen Passat CC krijgen meer vermogen bij ABT Sportline. Wie een dieselvariant heeft moet nog even wachten. Die volgen later.

Wie onlangs z'n nieuwe Passat CC ophaalde bij de dealer, kan naar het Duitse Kempten rijden voor een vermogensboost. De bekende VAG-tuner ABT Sportsline brengt dan door middel van een vermogenskit het vermogen van de 1.8 liter TSI-motor naar 200 pk. Affabriek levert deze motor 160 pk. Het vermogen van de 2.0 liter TSI stijgt met 40 pk nadat de aanpassingen zijn verricht. Met de 240 pk moet de Passat CC vervolgens een stuk vlotter uit de startblokken komen.

Wachten bij diesel
Volkswagen Passat CCWie een diesel in het vooronder heeft moet nog even geduld hebben. Op korte termijn zal ABT ook een powerkit voor de 2.0 liter TDI leveren. De 140 pk-versie krijgt er na een kuurtje dan 30 pk bij. Terwijl de 170 pk-variant met 190 pk weer wegrijdt uit Kempten.

Exterieur overgeslagen
Op de AR en BR lichtmetalen wielen en een verlagingset na, heeft ABT de Passat CC niet aan de buitenzijde aangepakt. Het is ABT alleen maar te doen om een comfortabele coupé tot een sportieve coupé om te dopen, aldus directeur Hans-Jürgen Abt.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model