Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Volkswagen Jetta CC

Nieuws: Volkswagen Jetta CC

Volkswagen broedt op kleinere CC

22.03.2012

Opnieuw neemt Volkswagen na Mercedes-Benz het voortouw in het creëren van een nieuw marktsegment. Net als die laatste broedt men in Wolfsburg op een kleinere variant van hun pionierende vierdeurs coupé. Er zou zelfs al groen licht gegeven zijn voor deze mini-CC.

Met de plannen van Volkswagen krijgt Mercedes - dat de BLS al uitvoerig in het openbaar aan het testen is - opnieuw concurrentie uit Wolfsburg. Volkswagen loopt al langer rond met de wens om het modelprogramma van de Jetta uit te breiden en met een kleinere (Passat) CC gaat die nu in vervulling.

2015
Wanneer de marktlancering van de Volkswagen Jetta CC (om hem maar even zo te noemen) precies gepland staat is niet bekend. Eerder dan 2015 verwachten we hem niet, mede omdat de knoop rond de productie pas onlangs is doorgehakt. Volgens Autocar zou het design van de auto in ieder geval sterk zou leunen op dat van de (Passat) CC.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model