Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Volkswagen Golf

Nieuws: Volkswagen Golf

Volkswagen doet de Golf in de aanbieding

16.09.2012

Met een nieuw model in aantocht moeten er waarschijnlijk nog wat voorraden worden weggewerkt. Volkswagen heeft dan ook een aantrekkelijke aanbieding voor meerdere pakketten en geeft bovendien een hogere inruilprijs voor je oude auto.

De nieuwe Volkswagen Golf rijdt nog voor het eind van dit jaar de showroom binnen dus er is Volkswagen veel aan gelegen om de zesde generatie plaats te laten maken. Om klanten zover te krijgen om niet op de nieuwe te wachten worden de optiepakketten in de aanbieding gedaan.

Besparing
Kies je voor het Executive-pakket - dat is voorzien van onder andere navigatie, lederen stuur en multimedia-aansluitbox - dan moet daar € 838,- voor worden neergeteld, een voordeel van € 1.590,-. Het Executive Plus-pakket voegt daar nog eens een dvd-speler, telefoonvoorbereiding en een uitgebreider radionavigatiesysteem aan toe. Hiervoor moet € 1.420,- worden neergeteld, € 2.240,- minder dan voorheen. Beide pakketten zijn te combineren met het Advance-pakket dat voorziet in bi-xenon verlichting, regensensor, Park Distance Control en een dimmende binnenspiegel. Voor deze toevoeging wordt de prijs van € 3.660,- geschrapt en vervangen door een prijskaartje van € 1.420,-.

Premie
Vink je geen van de pakketten aan? Niet gevreesd, ook dan wordt de Golf iets voordeliger. Volkswagen belooft namelijk 500 euro extra inruilpremie over te maken wanneer je je oude vierwieler inlevert voor een Golf 6.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model