Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Volkswagen Golf

Nieuws: Volkswagen Golf

Car-Net online nu beschikbaar voor iedere Golf

21.10.2013

Car-Net is een real time navigatiesysteem dat samenwerkt met Google Earth- en Street view. Op de Golf GTI en GTD was het systeem al beschikbaar maar nu komen ook de andere Golfjes aan hun trekken, mits je de Highline-uitvoering besteld.

In tegenstelling tot de meeste traditionele navigatiesystemen (met voor-geïnstalleerde wegenkaarten) wordt de verkeersinfo binnen Car-Net continue ververst. Het online real time systeem verkrijgt de geanonimiseerde data van mobiele telefoons, smartphones met navigatie en andere online navigatiesystemen. Ook wordt informatie gebruikt van verkeerscentrales. Bovendien is in Car-Net een online-zoekfunctie inbegrepen, waardoor points of interest  altijd up-to-date zijn.

Google
Alle informatie binnen Car-Net wordt zichtbaar gemaakt op een 20,3 cm grote centrale display. De weergave op het scherm is volgens Volkswagen zeer natuurgetrouw dankzij satellietbeelden van Google Earth. Met behulp van beelden van Google Street View met 360 graden panoramaweergave is het mogelijk nog beter te oriënteren.

Looptijd van 3 jaar
Car-Net is voor een meerprijs van 93 euro te bestellen in combinatie met het Discover Pro-navigatiesysteem en telefoonvoorbereiding Premium. De looptijd van de online services is drie jaar. De koper dient zelf een data-abonnement af te sluiten bij een mobiele provider, of een duplicaat te maken van de eigen simkaart.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model